Thuis

Guangzhou Ekai Electronic Technology Co.,Ltd.

Bedrijfprofiel

Is Elektronisch de Technologieco. van Guangzhouekai, Ltd een bedrijf dat met een technologieteam combineerde dat in het gebied van het medische en schoonheidsonderzoek 15 jaar in dienst heeft genomen. Het technologiegebied omvat het onderzoek en de ontwikkeling van elektronische software, ontwerp, assemblerend, etc. zuiverend, klinische proef. De belangrijke professionele technologie, perfecte kwaliteit beheert systeem, vestigen de grote samenwerkingsreputatie en de goede naverkoopdienst de stevige samenwerkingsstichting.

Wij concentreren ons op schoonheidsmateriaal, binnenlands verpleegstersinstrument, permanente make-upmachine, dermapen (generatie één/twee drie), dermarol, Derma Vib (de rol van fotonderma), 3 in 1 reeks van de dermarol, BIO galvanische dermarol, de rol van Ijsderma, het materiaal van de waterdermabrasionzuurstof, de zorgquipment van de microdermabrasionhuid en andere producten. De grote kwaliteitsproducten zijn het populaire over de hele wereld verkopen (de V.S., Europa, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en ander gebied). Ons bedrijf eigen Merk heeft DRS., Dr. Pen, Dr. Roller, Artmex, en opbrengst ZGTS, MNS, DNS dermarol.

Ekai dringt op de route van de ontwikkeling van producten en privé etiketproductie aan. Wij voeren de ISO9001-norm uit strikt, en zorgen producten van de aanbiedings de grote kwaliteit ervoor. Wij hebben aanzienlijke invloed en en populariteit wegens professionele technologie en standaard stofvrije productiewinkel op het gebied. Wij hebben zaken met vele bekende ondernemingen van in het buitenland en aanbiedend hen OEM/ODM-de dienst gedaan.

Ekai hangt zich op kwaliteit baseren aan om naar stabilisatie met technologie te overleven en te streven. Het ontwikkelen zich op innovatieve technologie is ons doel. Technologie en innovatie als marktgericht. Wij houden onafhankelijke innovatie en realiseren de win-win samenwerking met alle klanten.

Welkom om onze fabriek voor samenwerking te bezoeken.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

In 2010, werd Ekai gevestigd en werd gebracht in de technologie van Duitsland voor de eerste 192 dwars-lijnen dermaroller in China.

 

In 2011, Elektronisch de Technologieco. van Guangzhou Ekai, was Ltd officieel geregistreerd en gebouwd in Guangzhou-stad van China, bezeten merken van „DRS.“, „MNS“, „DDS“. Het concentreren zich bij OEM de diensten en de binnenlandse merken marketing.

 

In 2012, begon Ekai onze wereldmarktstrategie, verbeterden wij onze R&D-afdeling en vergrootten onze productregelen om vervangbare dermaroller, 2 in 1 dermarolleruitrusting te omvatten, leidden dermaroller en ijsrollen.

 
In 2013, heeft de verkoop van ‚DRS.‘ rol 72% in de Europese markt van de V.S. en overschreden.

 

In 2014, ‚DRS.‘ merk werden één van ‚top 10 Consument de Meeste Favoriete Merken‘ binnen wereldwijd.

 

In 2015, Elektronisch de Technologieco. van Guangzhou Ekai, registreerde Ltd ‚Dr.pen‘ als merk van Derma-pen zowel in de V.S. als China, dat nadruk op het zijn een hoogste merk over de hele wereld van dermapen voor de medische esthetische markt is. 

 

In 2016, ‚Dr.pen‘ toegekende ‚TheMost Populair DermaPen-Merk van het Jaar‘ door DHgate e-businessconferentie. en ons bedrijf werd een ISO13485-goedkeuringsfabrikant in December van hetzelfde jaar, certificaataantal: 10133057M Uitgegeven door: Certificateion Beperkt Europa (het UK).

 

In 2017, het merk van ‚Artmex werd‘ geregistreerd als onze hoogste Digitale Permanente make-upmachines, micropigmentationmachine, tatoegeringsmachines aan wereldmarkt.
Guangzhou Ekai Electronic Technology Co.,Ltd. Guangzhou Ekai Electronic Technology Co.,Ltd. Guangzhou Ekai Electronic Technology Co.,Ltd. Guangzhou Ekai Electronic Technology Co.,Ltd. Guangzhou Ekai Electronic Technology Co.,Ltd.
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verkoper

Merken : DRS., Dr.pen, Artmex, ZGTS, DNS, MNS

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 2,000,000-2,500,000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : < 10%

ISO standard: ISO13485

CE: Yes

RoHs: Yes

SGS Serial NO.: QIP-ASI161440

FDA: Class 1 devices

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Permanente make-up Tattoo Machine voor verkoop Van goede kwaliteit Permanente make-up Tattoo Machine voor verkoop Van goede kwaliteit Permanente make-up Tattoo Machine voor verkoop Van goede kwaliteit Permanente make-up Tattoo Machine voor verkoop